Orac Decor

Sokle

 

Da li ste u potrazi za savršenom soklom koja enterijeru daje final touch? Ili stilizovanom soklom koja sakriva ružne kablove? Ili soklom koja će brzo prekriti vasu staru soklu?

Sokla elegantno spaja pod sa zidom, ali i više od toga. One daju karakter vašem enterijeru, vizuelno povećavaju visinu plafona i pogodne su za pokrivanje razdora između zida i poda… Ukratko, sokle su suštinski potrebne u svakom prostoru! Želite da znate koje su dodatne mogućnosti sokli?

Od dizajniranih do pristupačnih rešenja: Orac décor nudi sokle svih modela, u različitim dimenzijama i stilovima. Moderne, rustične, velike, male, upečatljive ili diskretne. Sve sokle su napravljene od čvrstog Duropolymer®- ekstrudirana mešavina polistirena. Ovaj materijal je izuzetno otporan na udarce i vodu, a ujedno izuzetno male težine. 

Da li znate sest prednosti Orac décor sokli?

 

ŠTITE

Duropolymer® je veoma čvrst materijal visokog kvaliteta otporan na udarce. Orac décor sokle štite zidove od oštećenja nastalih udarcima usisivača ili dečijih igračaka. Visoka otpornost na udarce!

 


OTPORNE SU NA VODU

Duropolymer® sokle se mogu koristiti u svim prostorima. Ovaj materijal je otporan na kvašenje. Uz korišćenje DecoFix Hydro lepka i vodootporne boje sokle se mogu postavit u kupatilu i prostorijama visoke vlažnosti.

 

 

SAKRIVAJU
Ne tako lepi kablovi, male neravnine na zidu, razor između poda i zida su nedostaci koje Orac décor sokle uspesno kamufliraju u vašem enterijeru.

 


LAKO SE POSTAVLJAJU

Slobodno možete odložiti vašu bušilicu. Poliuretanske Orac décor sokle su lagane za montažu. One su jako lagane, a ujedno čvrste. Uz korišćenje DecoFix lepka, Orac décor vam obezbeđuje garanciju. Lepljenje je brzo Ii lagano.

 


IDEALNE ZA RENOVIRANJA

Da li ste i dalje zaljubljeni u vas stari dom? Orac décor prekrivne sokle su idealne za prekrivanje starih, trajno oštećenih, dotrajalih sokli čija je demontaža komplikovana. Par poteza i gotovi ste.

 

 

BOJIVE SU

Orac décor sokle su presvučene tankim slojem prajmera. Sve što treba jeste da odaberete željenu boju I da obojite soklu prema vašim potrebama. 

 

 

 

Otkrijte sve modele sokli na  ( https://www.oracdecor.com/en/skirting/skirtings )

Pratite nas na instagramu

@PolyDec

Ⓒ 2017 Poly Dec d.o.o. Inc. All Rights Reserved

Developed by Mini STUDIO Publishing Group