Arte

Décors & Panoramiques

Sa svakim muralom iz kolekcije "Panoramiques" uronićete u bajkovitu i intrigantnu priču.

Nije motiv jedino što budi našu maštu, već i materijali koji su korišćeni za izradu ovakih murala - od baršunastog mekog izgleda svile i bukle tkanina pa sve do prefinjenih lanenih tekstura.

 

Misterije Madagaskara

Jedinstveno mesto na zemlji. Od kanjona do prelepih biserno belih plaža, ovo misteriozno ostrvo u Indijskom okeanu neprekidno nas privlači i budi našu maštu. Madagaskar karakterišu različiti geografski i etnički uticaji. Ova velika raznolikost ogleda se i u ovom muralu sa teksturom lana.

 

Toskanski snovi

Prikazan je toskanski pejzaž u sanjivom svetu mašte. Mekane forme prikazane su na plišanoj osnovi, a čempresi, kao tipični simboli italijanske prirode, izdužuju sliku svojim vertikalnim pravcima.

 

Mistični vrt

Ručno oslikani pejzaž prikazuje osunčanu zlatnu zoru u maglovitoj šumi i očarava nas svojim misterioznim izlaskom sunca.

 

Brda Sapa

Orijentalna scena u pirinčanim poljima Sape. Ova vijetnamska regija poznata je po hiljadama terasa pirinča koji pokrivaju doline. Ova ručno oslikana scena odštampana je na podlozi sa duplim efektom svile.

 

Amazonske štule

Inspirisani francuskim “toile de jouy” prikazane su romantične, cvetne i ljupke scene u crvenoj ili plavoj boji na beloj pozadini koje vas vode do misterizonih kuća na stubovima u brazilskoj prašumi.

 

Pratite nas na instagramu

@PolyDec

Ⓒ 2017 Poly Dec d.o.o. Inc. All Rights Reserved

Developed by Mini STUDIO Publishing Group