Arte

Ligna – Začarana šuma

Osećajući vekovnu povezanost sa Zemljom, želimo da unesemo dodir prirode i u naše domove. Zbog toga je botanika je i dalje zastupljena u dekoraciji unutrašnjeg prostora. Ne samo da biljkama dajemo posebno mesto u enterijeru, već elemente prirode uključujemo u elemente dizajna enterijera.

Sa Arteovom kolekcijom Ligna, ne samo da vidite elemente prirode u svom prostoru, već ih možete i osetiti. Kada pređete prstima preko ovih tapeta, zamislićete sebe u čarobnoj šumi, a da se niste makli iz svoje sobe.

 

Šumsko carstvo je prepuno iznenađenja. To magično mesto je dom velikog broja biljaka I životinja. U njemu možete naći neke veoma posebne vrste, visoka stabla drveća, raskošne biljke i neobične životinje. Svaka forma života priča svoju posebnu priču, baš kao i svaki tapet iz Ligna kolekcije. Dezeni se retko ponavljaju, što kreira potpuno prirodan izgled. Uzimajući šumu za inspiraciju, Arte tim je kreirao sedam različitih motiva koje koje unose magiju šume u Vaše domove.

 

Dekorativni insekti – plašite se jezivih malih stvorenja? Ne brinite! Wings dizajnom možete kreirati veselu atmosferu, jer su ovi insekti potpuno nepomični na zidu. Videćete mnoge krilate vrste, kojima je podaren novi, stilizovan izgled, zahvaljujući sjajnim detaljima. Drvo u pozadini podržava ovu prirodnu scenu. 

Umirujuće dejstvo drveta – godovi su vene stabla. Oni odražavaju životnu priču svakog drveta. Axedo dizajn, svojom delikatnom teksturom i nežnim bojama donosi prirodnu, toplu i umirujuću atmosferu u Vaš doma a geometrijska šara unosi razigranost. Axedo imamo u šest neodoljivih boja, uključujući i plavo – sivu, boju narednih sezona koja će krasiti mnoge enterijere.

Zakoni prirode – Priroda ima svoja jedinstvena pravila, ali to ne znači da bi trebalo da ih slepo pratimo. Za inspiraciju nam je poslužilo raskošno šumsko zelenilo. Canopy se igra sa prirodnom teksturom biljaka, što rezultira geometrijskom igrom puzavica u jednom neobičnom kontekstu. Sjaj kao završna obrada podiže ovaj tapet na viši nivo. Biljke nikada nisu izgledale ovako raskošno!

Geometrijsko saće – Ovaj dizajn Vas izaziva da upotrebite maštu. Hive izgleda kao intarzija sjajnih pravolinijskih elemenata na drvenoj podlozi. Sjajne linije se nalaze između drvenih delova i kreiraju šestougaone oblike. U nekim kombinacijama boja su jače, a u nekima nežnije, skoro providne.

U letuHover oslikava ptice u njihovoj najprirodnijoj formi. Kada se pogleda izbliza, uočava se da su siluete ispunjenje finim linijama. i ovde je tekstura drveta upotrebljena kao pozadina, što nam još više približava šumu.

 

Šumsko korenje – Korenje se širi u tlu da bi iz njega izvuklo što više hranljivih materija koje su neophodne za rast i razvoj drveća. Roots dizajn je oda ovoj osnovi biljnog carstva. Čistoća i jednostavnost su glavne karakteristike ovog dizajna.

 

Tkani pejzažiScope je jednobojan tapet koji je raspoloživ u 12 boja. Dizajn je inspirisan stepom, pustom zemljom bez drveća, prekrivenoj uglavnom travom. Tekstura trave je idealan dodatak uz ostale tapete iz Ligna kolekcije, tako da zajedno unose prirodu u enterijer, svaka na svoj način. Tkanje daje ovom dizajnu mekoću i raznovrsnost primene.

Pratite nas na instagramu

@PolyDec

Ⓒ 2017 Poly Dec d.o.o. Inc. All Rights Reserved

Developed by Mini STUDIO Publishing Group