Arte

Metal X

ARTE_MetalX

 

Metal X kolekcija najbolje se može opisati kao “savršena nesavršenost”. Ova kolekcija je oda oksidu metala, ali zahvaljujući svom mekanom sjaju stvara luksuzni efekat. Bogate kontrastne Metal X  kombinacije će Vas sigurno privući.

 

Arte_MetalX

 

Luksuzni materijali poput mermera, somota i metala već neko vreme su veoma popularni. Međusobna kombinacija ovih meterijala stvara istinski bogat enterijer. Velika stvar metalik efekta je što imaja kako luksuzan tako i industrijski osećaj. Ovo je savršeno izraženo u novoj Metal X Arte kolekciji. Ceo koncept se fokusira na jedan šablon, Stellar, kloji je dostupan u 24 boje. Ove boje nisu ograničene samo na tradicionalnu boju zlata, hroma i bakra. Asortiman takođe uključuje sveže boje kao što su ružičasta, zelena i plava, tako da svoj dom možete oplemeniti atipičnim metalik efektom.

 

Arte_MetalX

 

Mekani metalni sjaj je ono što ovu zidnu oblogu čini posebnom. Podloga od metalne folije stvara svoj jedinstveni odraz svetlosti. Sagledavanjem iz različitih uglova stvara se dinamičan osećaj prostora.

 

Arte_MetalX

Pratite nas na instagramu

@PolyDec

Ⓒ 2017 Poly Dec d.o.o. Inc. All Rights Reserved

Developed by Mini STUDIO Publishing Group