Borastapeter

Ornament – dezeni iz svih delova sveta

Ornament, nova, elegatna kolekcija tapeta, ima raspon dekorativnih šara koji daje unikatan izgled Vašem domu. Ovo je kolekcija čije su tapete ekskluzivne, u bojama  i tonovima zemlje, a stvorena je za domove onih koji su dovoljno odvažni da oblože svoje zidove različitim ornamentima iz svih delova sveta.

Ova kolekcija će privući pažnju ljudi koji vole kulturu i dizajn, i koji se ne plaše da tapetama u prostoru daju glavnu ulogu.

’’Putovanja su značajan i uzbudljiv deo naših života, i želeli smo da ljudima pružimo priliku da naše utiske prikažu na svojim zidovima’’ – objašnjava Hanna Wendelbo-Hansson, glavni dizajner u Borasu.

’’Svaka osoba je definisana određenim životnim iskustvima i mi smatramo da individualnost svake osobe treba da se prikaže i na zidovima.’’

Ornament kolekcija je inspirisana i Istokom i Zapadom, sa tapetama na kojima su prikazane i sitne, nežne šare i veliki, agresivni medaljoni. Boje su mirne, sa diskretnim sjajnim detaljima, pa tapete najbolje izgledaju kada su svi zidovi njima obloženi.

Pratite nas na instagramu

@PolyDec

Ⓒ 2017 Poly Dec d.o.o. Inc. All Rights Reserved

Developed by Mini STUDIO Publishing Group