Arte

Takara

Takara - Oda luksuzu

Arteova nova kolekcija zidnih obloga odiše prefinjenim i neodoljivim luksuzom. Raskošni materijali i bogate teksture iz Takara kolekcije na sofisticirani način prate trendove 2018. godine. Dizajn je inspirisan orijentalnim, kineskim motivima prikazanim na bogatim materijalima poput svilenkaste mekane kože, svetlucavih metalik tekstura, sirovog pamuka i prefinjenog papirnog tkanja.

 

Ždral

Najupečatljiviji dizajn u ovoj kolekciji je Crane - Ždral. Na pamučnoj tkanini izvezeni su ždralovi u letu za koje se u zemljama Orijenta smatra da donose sreću. Ne samo da je dizajn privlačan oku posmatrača, već je i završna obrada izuzetno prijatna na dodir.

 

Vazduh

Ništa manje egzotičan je i dizajna Air - Vazduh koji evocira na krila isprepletanih tropskih ptica u letu. Dizajn je prikazan na pletenom papiru koji razigranom motivu daje mirniji ton. 

 

Pero

Grafički stilizovaniji motiv pera na papirnom tkanju daće svakom zidu elegantniji i luksuzniji izgled.

 

Duh

Dizajneri su geometrijski dinamični patern, naizgled regularan, neočekivanim okretanjem i premeštanjem formirali atraktivan, moderan tapet, elegantnog izgleda i kvalitetne završne obrade.

 

Harmonija

Razigrani cikcak motiv na papirnom tkanju, daje autentičan izgled svakom zidu, plafonu, plakaru... Boje su mirne, nežne, dopuštaju atraktivnoj teksturi da dominira u enterijeru.

 

Jednostavna elegancija

Na kraju, Arte u svojoj novoj kolekciji obuhvata neutralnije zidne obloge koje je lako kombinovati sa dezeniranim tapetama, a koje same ne zaostaju sa izgledom i kvalitetom. Postoje obloge matiranog, metalik završnog izgleda.

Pratite nas na instagramu

@PolyDec

Ⓒ 2017 Poly Dec d.o.o. Inc. All Rights Reserved

Developed by Mini STUDIO Publishing Group