Casamance

Luksuzne tkanine inspirisane jesenjim bojama

 

CASAMANCE nam svojim novim kolekcijama luksuznih tkanina omogućava da svaki enterijer ušuškamo u tople jesenje boje i sofisticirane teksture. 

Kolekcija LIDO obiluje predivnim jesenjim bojama koje unose harmoniju i eleganciju u svaki enterijer. Zelena, smeđa, boja vina, boja bakra, sve su karakteristične za ovo doba godine i inspirisane su prirodom, što je izuzetno važno za stvaranje prijatne atmosfere u vašem domu. Poigrajte se kombinovanjem različitih boja i dezena sa dekorativnim kederima na jastučićima i stvorite originalnu dekoraciju za vašu dnevnu ili spavaću sobu.

AVENUE MARCEAU je izuzetno rafinirana dekorativna kolekcija inspirisana jednim od najprestižnijih avenija u Parizu. Elegantne i sofisticirane teksture, predivne na dodir, dostupne u mat i sjajnoj završnoj obradi, približiće vam sjaj ovog grada svetlosti.

COSTA VERDE kolekcija je inspirisana tropskim kišnim šumama Južne Amerike. Motive bujne šume ćemo pronaći u vezenom lišću, odraz neba u žakard satenu, dodir vetra u laganom lanu, koru drveta u ekstravagantnoj teksturi, a mekoću lišća u elegantnom plišu.

Kolekcija VISCONTI će sa svojim raskošnim materijalima i geometrijskim motivima uneti božanstvenu atmosferu Saint-Germain-des-Prés kvarta u vaš dom, reinterpretirajući lavirint svojih ulica i kombinujući ga sa originalnim, modernim i elegantnim detaljima.

 

LIDO 

COSTA VERDE

AVENUE MARCEAU 

COSTA VERDE

VISCONTI 

APANAGE

Pratite nas na instagramu

@PolyDec

Ⓒ 2017 Poly Dec d.o.o. Inc. All Rights Reserved

Developed by Mini STUDIO Publishing Group