pozovite nas: +381 11  3540-650

Vsmart Extensions

Proizvodi koji upotpunjuju vizuelni koncept zida i savršeno prate zidne obloge su dekorativni elementi od poliuretana, duropolimera i polistirena belgijske kompanije ORAC. Kao savremena zamena za gips, ovi materijali su čvrsti, dugotrajni i pogodni za lako postavljanje. Za razliku od gipsa, ne mogu se lako oštetiti, a za razliku od drveta su stabilni i već pripremljeni za farbanje po postavljanju. Danas su tri kolekcije ORAC dovoljne za one koji traže proizvode koji će svaki prostor učiniti udobnim, originalnim i otmenim, jer je asortiman proizvoda širok i kompletan.

Kolekcija Orac Luxxus nudi ugaone i ravne lajsne klasičnog ili modernog stila, njihove fleksibilne varijante, lajsne za skriveno svjetlo, lajsne i lukove za niše i otvore, pervajze i nadvratnike, panele za dekoraciju vrata i zidova, plafonske rozete, kupole, konzole, okvire za kamine, niše, pilastre, stubove i polustubove i zidne lampe. Ovi elementi su proizvedeni od ekspandiranog poliuretana, već pripremljeni za farbanje a odlikuje ih čvrstoća, precizna izrada,  delikatni detalji i stilska raznovrsnost.


Kolekcija Orac Axxent je stilski svedenija i proizvedena od duropolimera, materijala koji je čvrst i već pripremljen za farbanje. Od elemenata sadrži ugaone i ravne lajsne, sokle i pervajze. Ravne, moderne linije ove kolekcije su idealne za savremeno opremljene enterijere.


Kolekcija Orac Basixx nudi samo ugaone lajsne od kvalitetnog polistirena veoma velike gustine, a odlikuje ih izuzetna preciznost izrade i oštre ivice.
POLY DEC  je ekskluzivni uvoznik i distributer dekorativnih elemenata od poliuretana, duropolimera i polistirina iz:

 

Belgije:
ORAC  www.oracdecor.com

Kontaktirajte nas

Beograd: +381 11 3540-650

Podgorica: +382 20 228 438

Banjaluka: +387 65 577 446


Zagreb: +385 1 485 63 26

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.