Borastapeter

Boras dobija glavnu nagradu!

Plave pruge na košuljama, suncem i vetrom izbeljeno drvo, prirodni materijali kao što su koža, lan ili kamen, opušteni stil života američke istočne obale, su bili izvor inspiracije za novu Borasovu klasičnu New England kolekciju. Kolekcija je dobila glavnu nagradu na takmičenju za najbolji dizajn Elle Decoration Švedska.Sissa Sundling, glavna dizajnerka u Boras-u, prihvatila je ovu nagradu za tapete godine 6. februara 2017. Objašnjenje nagrade je sledeće: ’’Uspešan rad koji je rezultirao da se upečatljivi dizajn i tekstil prikažu u novom svetlu, na prelepim tapetama“.
„Sa zahvalošću i ponosom prihvatam ovu predivnu nagradu za kolekciju koju lično veoma volim, koja se odlično uklapa u ambijent primorskih vikendica i u modernih stanova u gradu. U ovoj kolekciji smo iskombinovali najbolje od opuštenog stila itočne obale Amerike i klasičnog švedkog dizajna.’’
U kolekciji nalazimo tapete sa devet različitih dezena. Svi su nazvani po autorima koji su živeli i radili u Novoj Engleskoj, uključujući i Mark Tvena, koji je napisao ’’Avanture Haklberi Fina’’ i ’’Čiča Tominu kolibu’’ I Emili Dikinson, jednu od najistaknutijih američkih pesnikinja. Uz to, kolekcija sadrži i dva foto-tapeta, mape Nove Engleske i bostonske luke.

 

Pratite nas na instagramu

@PolyDec

Ⓒ 2017 Poly Dec d.o.o. Inc. All Rights Reserved

Developed by Mini STUDIO Publishing Group