Harlequin

Slikarske tehnike

Transformišite Vaš dom u umetničku galeriju pomoću tapeta koje podsećaju na različite slikarske tehnike i akvarele. Kroz proces izrade tapeta, eksperimentišemo sa nekoliko ražličitih tehnika, da bismo našim tkaninama i tapetama podarili unikatnan i poseban izgled. Predstavićemo Vam neke od tehnika koje koristimo i kojima postižemo da naše tapete imaju prelepu, umetničku notu.Volimo način na koji se mastilo razliva na papiru, kreirajući delikatne mrlje od boja, nežnih ivica. Postepeno razlivanje mastila kreira interesantan dizajn sa složenim detaljima. Naš studio je ovim metodom stvorio upečatljive PECOSO tapete iz Amazilia kolekcije. Raznovrse mrlje od mastila formiraju delikatne, najčešće teksture životinjskih printova.

 

Slikanje četkicom je najzabavniji način kreiranja teksture slike, a to znači da su naši dizajneri najčešće umazani bojom... na njima se nekada nađe više boje nego na papiru!

Dizajn tkanine TRATTINO iz Fauvismo kolekcije je nastao korišćenjem abstraktnih poteza četkicom na podlogama svetlijih nijansi.


 

 

Cvetni dizajn u tehnici akvarela je idealan način da Vaš enterijer prenesete iz proleća u leto, jer su u pitanju sveže i vesele palete boja.

Dizajn PARADISE iz kolekcije Amazilia je ležerna umetnička interpretacija raskošnog tropskog cveća i bujne vegetacije, digitalno odštampan, sa perfektnim detaljima, savršen za one koji žele živopisan, botanički enterijer.

KABALA je još jedan dizajn sa egzotičnim cvetovima koji pršti od boja. Ovaj fantastičan dizajn tropskog cveća je dostupan i kao tkanina i kao tapet.

Pratite nas na instagramu

@PolyDec

Ⓒ 2017 Poly Dec d.o.o. Inc. All Rights Reserved

Developed by Mini STUDIO Publishing Group