O Nama

Spajanje estetike i kvaliteta

PolyDec je porodična firma koja je osnovana 2000. godine sa idejom da uvede tada savremene i na našem tržištu nepoznate materijale za dekoraciju enterijera. Osnovana je od strane arhitekata Marine i Aleksandra Đorđevića koji su prepoznali potrebu da se uvedu novi materijali do tada dostupni samo u inostranstvu.

Vaš izbor za kompletnu dekoraciju enterijera

Vremenom je Poly Dec uključivao u prodajni asortiman nove materijale renomiranih svetskih proizvođača za korišćenje u enterijeru: lajsne, tapete, tepihe, parkete, tkanine za tapaciranje, zavese i drapere, lampe…Ovim je obuhvaćeno kompletno „oblačenje ” i dekoracija enterijera. Pored toga, naš tim arhitekata radi opremanje ključ u ruke što podrazumeva projektovanje, izvođenje radova, nabavku nameštaja, rasvete, opreme…

Savetovanje za Vašu Dekoraciju

U prijatnom ambijentu PolyDec salona, naš stručan tim arhitekata i dizajnera enterijera nudi usluge konsaltinga i pomaže u odabiru i kombinovanju različitih materijala kako bi krajnji rezultat zadovoljio želje i potrebe klijenata.

Koristimo kolačiće!

Koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste saglasni sa tim.