Tapete

Tapete su najčešće izradjene od vinila i papira, na kojima se štampaju motivi. Dolaze u raznnim jednobojnim i šarenim dezenima. Prodaju se na rolne različitih dimenzija.

Dodatne informacije

ARTE

CAMSAMANCE, CAMENGO, MISIA

ELITIS: Za svaku referencu dostupna su uputstva za kačenje. Da biste ih preuzeli, kliknite na „DOWNLOADS“. Otvoriće se prozor, kliknite na ikonu „HANGING INSTRUCTIONS“.

PHILLIP JEFFRIES

OMEXCO: Za svaki tip proizvoda možete pogledati uputstva za kačenje, kada kliknete na “installation and maintenance”

STUDIJO

HARLEQUIN,ZOFFANY,MORRIS&CO: Uputstva se dobijaju uz rolnu tapeta

BORAS 

GRANDECO

HOOKED ON WALLS

POLYDEC

KONTAKTIRAJTE NAS

Za više informacija o ceni i dostupnosti tapeta možete da nam se obratite na mail, telefon ili da posetite naše salone.

Najčešće postavljena pitanja

Tapete se prodaju na tri načina:

  1. na ROLNU (5,6,7 ili 10m2) – Na rolnu se prodaju vinilne i papirne tapete. Često su povoljnije u odnosu na zidne obloge, ali često imaju i veći rastur. Kvadratura rolne tapeta ne pokriva istu kvadraturu zida!

Najčešće iz jedne rolne možemo da izvučemo 3 vertikale, za standardne visine zida (260, 270cm). Dakle, najčešće rolna od 0.5x10m pokriva 1.5m širine zida, rolna 0.7x10m pokriva 2.1m širine zida, rolna 1x10m pokriva 3m širine.

Kod tapeta sa izraženom šarom neophodno je uklapati šaru od veritkale do vertikale, pa i to treba uzeti u obzir prilikom računanja.

  1. na METAR DUŽNI – Na metar se prodaju ekskluzivnije zidne obloge od prirodnih materijala, ručno radjene itd.

Svaka zidna obloga dolazi u određenoj širini 90cm, 100cm, 130cm… i kupuje se onoliko metara koliko je potrebno za Vaš zid. Kod tapeta sa izraženom šarom neophodno je uklapati šaru od veritkale do vertikale, pa i to treba uzeti u obzir prilikom računanja.

  1. na KOMAD – Murali mogu da se prodaju u određenim dimenzijama, a kod nekih proizvođača se prave prema dimenzijama Vašeg zida.

Murali su odličan izbor ukoliko želite da na svom zidu postavite celovitu sliku koja se neće ponavljati.

Uvek je najbolje konsultovati naš tim za proveru računice količine tapeta pre poručivanja.

Možemo da izračunamo količinu tapeta. Potrebna nam je tačna dimenzija zida (širina i visina,ne kvadratura) i šifra tapeta (koju možete pronaći na sajtovima proizvođača ili u katalozima u salonu).

Dobro bi bilo da naglasite ako na zidu ima pozora, vrata, plakara ili nekih drgih elemenata koji mogu da utiču na računicu.

Cena tapeta i zidnih obloga zavisi od kolekcije, vrste materijala, proizvođača, načina proizvodnje… Asortiman tapeta možete pogledati na sajtovima proizvođača i u našim salonima. Svaki tapet je obeležen šifrom na osnovu koje možete dobiti više informacija o ceni i dostupnosti kada nas pozovete telefonom ili kontaktirate putem mail-a.

Sve tapete se poručuju i uobičajeni rok je 15-20 radnih dana, pod uslovom da je roba raspoloživa na fabričkom lageru u traženim količinama. Za veće porudžbine rok je često mnogo kraći. Ukoliko je potebno možemo da organizujemo brzu isporuku uz dodatni trošak.

Radimo transport do objekta na teritoriji grada Beograda i on ulazi u cenu, a za druge gradove u Srbiji možemo Vam poslati robu kurirskim službama.

Možemo da Vam preporučimo stručne timove za postavljanje tapeta.

Većina vinilih tapeta može da se stavi u toalet gde nije u direktnom i čestom kontaktu sa vodom.

Postoje i specijalne tapete koje mogu da se stavljaju čak i umesto keramike – u tuš kabine, na spoljašnje zidove itd.

Tapete ne zahtevaju specijalno održavanje. Mogu da se prebrišu vlažnom krpom.

Postoje različite klase otpornosti tapeta.

Tapete se lepe na zid specijalnim lepkom. Uz svaki tapet kupljen kod nas možete da kupite i odgovarajući lepak.

Postoje tapete koje su papirne, vinilne, od prirodnih materijala – svile, bambusa, trske, lana…Preporuka je da se tapet/zidna obloga pre poručivanja pogleda uživo i da se doživi materijal i boja.Uzorke imamo u našim salonima.

Tapete proizvode renomirani svetski brendovi. Sve brendove možete videti ovde

Reklamacije se rešavaju u skladu sa zakonom o zaštiti potrošača.

Koristimo kolačiće!

Koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste saglasni sa tim.